Πολιτική επιστροφών και δικαίωμα υπαναχώρησης

Το scripta.edu.gr είναι ένα e-shop εκπαιδευτικών σεμιναρίων, μέσω του οποίου ο εκάστοτε καταναλωτής μπορεί να αγοράσει το πρόγραμμα της αρεσκείας του, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Δεδομένου ότι πρόκειται αποκλειστικά για παροχή υπηρεσίας, δεν τίθεται θέμα μη παραλαβής ή ελαττωματικότητας.

Ακύρωση σεμιναρίων λόγω απόφασης διοργανωτή ή ανωτέρας βίας

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα της αλλαγής ημερομηνίας του κάθε σεμιναρίου, ενημερώνοντας τους εκπαιδευόμενους τηλεφωνικά και μέσω e-mail στο info@scripta.edu.gr. Στην περίπτωση αυτή οι εκπαιδευόμενοι δικαιούνται να αιτηθούν την ακέραιη επιστροφή των διδάκτρων τους εάν δεν θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην νέα ημερομηνία.

Οι διοργανωτές διατηρούν επίσης το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος κάποιου σεμιναρίου ή ακύρωσης του. Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου θα ενημερωθούν οι εκπαιδευόμενοι τηλεφωνικά και μέσω e-mail στο info@scripta.edu.gr. Σε περίπτωση ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε.

Σε περίπτωση απεργίας, κυβερνητικών απαγορεύσεων, κακών καιρικών συνθηκών και γενικά κάθε συμβάντος πέραν του εύλογου ελέγχου των διοργανωτών, που προκαλεί παρακώλυση της εκτέλεσης μέρους ή του συνόλου του σεμιναρίου, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής του. Στην περίπτωση αυτή τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, αλλά ισχύουν ως έχουν.

Ακύρωση συμμετοχής στο σεμινάριο λόγω επιθυμίας του πελάτη

Ο χρήστης που τυχόν επιθυμεί να ακυρώσει την κράτησή του σε κάποιο σεμινάριο, οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία Scripta γραπτώς το συντομότερο δυνατό ή στο info@scripta.edu.gr.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει την κράτησή του, εφόσον θέλει να διατηρήσει την εγγραφή του για μετέπειτα σεμινάριο.

Στην περίπτωση ολικής ακύρωσης της κράτησης από το χρήστη το αργότερο 30 εργάσιμες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων στο 50% του ποσού κράτησης, με τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν τον ίδιο, όπως και τα έξοδα τραπέζης σε περίπτωση πληρωμής με δόσεις. Ο χρήστης οφείλει να γνωστοποιήσει στην εταιρεία δικό του IBAN για τη διαδικασία της επιστροφής, εάν η πληρωμή δεν έχει γίνει με πιστωτική κάρτα.

Σε περίπτωση ολικής ακύρωσης της κράτησης από τον χρήστη σε διάστημα μικρότερο των 30 εργάσιμων ημερών πριν τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, ΔΕΝ πραγματοποιείται επιστροφή του χρηματικού ποσού κράτησης.